English
QuirineQuirineQuirineQuirine

Quirine van Voorst – advocaat

 

Quirine 0493

Quirine heeft in 2010 haar studie rechten afgerond. Voordat zij op 15 juli 2015 als advocaat-medewerker bij Ovidius aan de slag ging, was zij advocaat bij een middelgroot Amsterdams advocatenkantoor.

Quirine specialiseert zich in het contracten- en ondernemingsrecht. Zij adviseert en procedeert over uiteenlopende kwesties, zoals commerciële contracten, aandeelhoudersgeschillen en andere vennootschapsrechtelijke aangelegenheden. Daarnaast weet Quirine alles van de AVG (GDPR). Door haar zeer brede interesse én kennis van het recht, weet zij niet alleen snel tot de kern van een juridisch vraagstuk te komen, maar legt zij daarnaast makkelijk verband tussen de verschillende rechtsgebieden.

Quirine heeft naast haar juridische talenten, een talenknobbel. Zij spreekt buiten het Nederlands, vloeiend Engels en Duits. Ook kan zij zich in de Franse en Spaanse taal, zowel mondeling als schriftelijk, goed uitdrukken. Dit komt haar zeer goed van pas bij het grensoverschrijdende karakter van de praktijk van Ovidius.

Quirine is lid van de Association Internationale des Jeunes Avocats (AIJA) en de Vereniging Privacyrecht (VPR).

Contact:
t: +31 20 520 6956
m: +31 6 466 456 45
f: +31 84 877 2081
e: quirine@ovidiuslaw.nl
skype: quirine@ovidiuslaw.nl

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin